Kerckhoven Shoes sluit haar deuren

Kerckhoven Shoes op het Besterdplein sluit na 100 jaar haar deuren. In het voorjaar van 2020 stopt het familiebedrijf bij de derde generatie. Arno en Ineke zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk en gaan met pensioen. Dit is voor de eigenaren erg fijn, want zij gaan het rustiger aan doen, maar ook voor alle Tilburgers fijn want bij Kerckhoven Shoes start op woensdag 13 november de opheffingsuitverkoop. 

Opheffingsuitverkoop

De opheffingsuitverkoop begint woensdag 13 november 2019. De maandag en dinsdag ervoor, 11 en 12 november, is Kerckhoven Shoes gesloten om alles klaar te zetten voor de opruiming. Klanten profiteren van hoge kortingen op dames- en heren schoenen, maar ook dameskleding en pantoffels staan afgeprijsd tot wel 50% korting. De collectie die nu is afgeprijsd is de nieuwe wintercollectie!

100 jaar

Kerckhoven Shoes is een begrip geworden in Tilburg. Arno en Ineke hebben 40 jaar met heel veel liefde en passie hun vak uitgeoefend. Zij willen daarom alle klanten bedanken voor het vertrouwen, door bij Kerckhoven Shoes te kopen, maar ook voor alle persoonlijke verhalen, waardoor ze stukjes van het leven van hun klanten mochten volgen. Arno en Ineke nodigen iedereen uit om langs te komen op het Besterdplein om een paar schoenen te scoren in de opheffingsuitverkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *